Vi gør os umage for at levere et pænt og rent telt til jer, så det udgør den flotteste ramme om jeres fest. Herunder kan du se valgmuligheder vedr. størrelse samt muligheder for at tilvælge borde, stole, musik, varme og lys.

Bemærk at vi kun udlejer telt i Greve og nærmeste omegn, og kun i perioden april-august. Inventar udlejes kun sammen med festtelt. Vi udlejer ikke service, så her er du helt frit stillet til at vælge din egen stil.

Festtelt (6×9 m / 6×6 m)
Telt med guld leveres inkl. opsætning/nedtagning. Teltet kan leveres som enten 6×9 m (ca. 48 personer) eller 6×6 m (ca. 36 personer). Telt udlejes kun i periode april-september.

Gulv
Gulv er altid inkl. i teltlejen. Vores gulv beståraf 50x50cm plasticfliser, der klikkes sammen.Vi udlejer ikke telt uden gulv. Ligeledes udlejesheller ikke gulv uden telt.Bemærk at gulvetligger bedst på en nogenlunde jævn flade.

Bord (firkantet)
Der er vores erfaring at defleste vælgerfirkantede borde (182×74 cm)for at udnyttepladsenoptimalt. Der kan sidde 3 personer påhver side. Hvis det kniber medpladsen,kander evt. sidde1 for bordenden (f.eks. barn).

Bord (rundt)
De runde borde (Ø116 cm) giver mulighed forhygge i mindre grupper. Der kan sidde 5-6personer om hvert bord afhængigt afopdækningen

Stol (blå med guld)
Vi har valgt at udleje banquetstolefordi de hargod sidekomfort, så gæsterne har en godoplevelse og kan nyde festen. Vi leverer dem istabler af 7, så I selv kan fordele dem.

Lyskæde (hvid)
Vi anbefaler at leje en hvid kæde, der placeresi toppen af teltetog giver en passendedæmpet belysning under spisningen.Voresenergivenlige lyskæder er med til at give dengode stemning.

Lyskæde (kulørt)
Vi anbefaler at leje tokulørte kæder, derplaceres i siderne af teltet til hyggebelysningnår mørket falder på og der skal danses.Vores energivenlige lyskæder er med til atgive den gode stemning.

Varmeovn
Det er rart at holde varmen. Derfor anbefalervi, at man lejer to gasvarmere, hvis man ikkeselv har varmekilder. Gasvarmerene leveressom udgangspunkt uden gas, da det er billigstfor digkun at betale for det faktiskegasforbrug. Efter aftale kan vi levere 5 kggasflaske med. I så fald betales for en fuldombytning af gasflasken.

Musik
Måske har du selv et musikanlæg, du vilbenytte til festen. Ellers kan du leje voresSoundboks, så du kan afspille musik direktefra smartphone eller tablet via Bluetooth ellerminijack-stik. Den kan rigeligt spille teltet op,når der skal danses.

Køler til drikkevarer
Det er dejligt, når drikkevarerne er kølige–hele aftenen. Voreskøletønder rummer opimod 70 øl-eller sodavandsdåser, men kanogså holde vinen kølig til forretten.

Pop-up telt
Sommetider kan det være rart med lidt ekstrapladstilat placere buffeten udenfor det storetelt, eller for at kunne gå overdækket mellemhus og telt. Her kan I f.eks. vælge et af voreshvidepop-up telte.Kan leveres med sider.